Еротични и любовни разкази

Еротични фантазии

Напоследък нашумя друга книга на фетиш тематика „50 нюанса на сивото„. Много хора изпитаха страст към нестандартните усещания. Някои дори изгубиха контрол над живота си. Хубаво е да има неща, които да отключват нашата сексуалност, но  и правилно да я насочват, за да не остават някои хора безпомощни пред новите страсти. С мен се случи нещо такова, когато преди време прочетох „Историята на О“, вече не можех да гледам на света по същия начин. Безспорно тази творба е призната за едно от най- еротичните четива. Но в нея аз открих, нещо повече от еротика. .. това беше особен поглед над живота и свободата. Една книга може да те възбуди и да ти донесе удоволствие, мен ме накара да се замисля.50 нюанса на сивото

Това,че неистово по време на четенето се идентифицирах с героинята ме възбуждаше до полуда, но странният стил по който е написана тази книга ме държеше в едно будно опиянение.
Дали ще се подчиня на моите страсти или аз ще ги подчиня, така,че едновременно да изживея изкушението, но и не то да ме зароби. Еротиката е водещата в живота ми, но в него има място за много други неща.

За мен това вече е минало, но има хора,които тепърва се сблъскват със фантазията си и желанието си да бъдат роби завинаги на една личност….или в крайна сметка само роби….самото чувство да служиш да осмисля живота ти.

Днес макар и скрито, реално робство съществува, жестоко и сурово .  Хората, които искат да заробват си служат с всички средства за да подчиняват – манипулират, възползват се от слабости и страстите,  довеждат жертвите си до неадекватно състояние.

Затова е много важно човек да е наясно със себе си, да не таи страсти, които могат да го доведат до умопомрачение. Книгите, филмите, Интернет са пълни с изкушения, с подвеждаща и манипулативна информация. Толкова е лесно един човек да бъде манипулиран, като му се разкриват постепенно всички нюанса на сексуалните наслади. А те не са 50, а много повече, безброй пъти повече, всъщност са безкрай, и човек може да отиде толкова далеч, че никога да не може да се завърне.

One Response so far.