Еротични и любовни разкази

Еротични фантазии

Историята е за тройка с жена и двама мъже, но има пред и след история.

Преди време се срещнах с един мъж.
Веднъж по време на секс заговори за тройка с още един. Прозвуча странно и отхвърлих идеята.
Следващия път по време на секс на вратата се почука и влезе някой. Аз се завих и не се показвах. На леглото седеше един непознат и аз отказвах да се запозная с него, беше неловко.
Казах не и човека си тръгна.
Но идеята беше покълнала в съзнанието ми и когато видях обява гласяща…. Двамата братя търсят златната ябълка, не устоях и като хала откликнах и се уговорихме за среща.
Още същата вечер той ме взе и закара при другия „брат“, който май нямаше идея за това и блажен но и солидно си беше пийнал. Та първия трябваше да работи за двама и добре се справяш че повшаряше и портрети докато ме изтощи.
След това приключение се замислих бях ли с двама или не. Очевидно не и реших да повторя.

Аз си пуснах обява: Дама търси двама
Желаещите бяха твърде много, но всеки казваше аз съм единия. Което не ме устройваше,  търсех екип от двама които знаят какво да правят.
И понеже спец екип не се появи, а аз бях влязла в спор с единствения написал повече от изречение, всъщност цяла тирада… Нямало такива жени, била съм някаква проститутка, която го прави за пари и прочие философски разсъждения, което не ми позволи да се въздържа и да не изкажа моята гледна точка и след разменени няколко словесни престрелки решихме да се видим на живо и решим кой е прав.
Като го видях да влиза в кафето, мозъкът ми му направи мигновено личностен профил и установи, че не е сухар моралист, а по скоро авантюрист. Влезе шеметно, видя ме, усмихна се и седна. Говорихме разпалено, но спора беше забравен, явно съм била убедителна. Дойдох да му покажа че съм права и му го показах. И можеше да си тръгна, ако не бях явно очарована от авантюристичиния му дух, страст и романтика.
На другия ден се отдадохме на страстта и аз забравих за обявата, която ни запозна.
Но след няколко срещи разбрах, че той не е.
Каза, че тройката трябва да се осъществи, аз отвърнах че не искам, той настроя и се съгласих.
Той започна да търси и накрая уреди среща.
Но се оказа, че другия само ще гледа. Д е ж а в ю.
Както и да е, Секса си беше хубав, а човека гледаше.
Последва друг опит, но друг път ще разкажа…

Categories: Дневник

Comments are closed.