Еротични и любовни разкази

Еротични фантазии

На мъжете им е омръзнало да преследват и свалят жените. Те не разбират защо е всичкото дърпане и отлагане, като накрая всичко свършва в леглото.

И на жените не им е лесно да следват предразсъдъци и програми, които им пречат да бъдат с желаните мъже. Имат нужда от близост и интимност, но наричат секса по друг начин и си го представят по романтично. Имат нужда от повече време да се настроят. И това не е каприз, така са устроени. Разбира се има жени, които са по-малко интересуващи се от секс и такива, които могат да минат мъжете по страст. Но дали прави секс или не, почти всяка нормална жена мисли за интимност, а често доста дръзки неща. Но втълпяването, че не е редно я кара да крие тайните си фантазии и желания.

И мъже, ако можехте да надникнете в такива женски фантазии, щяхте да се изчервите от срам. Там вие сте преследваните от дръзки и страстни жени, които са облечени предизвикателно и се притискат към мъжете, говорейки им възбуждащи неща.

Аз си признавам, че мисля твърде много за секс. Страстен, див, необичаен. И не само го мисля, но бих се занимавала по няколко пъти на ден с нещо сексуално. Страсти по всяко време и на всякакво място, не само в легло. И при всяка възможност, това и правя.

Comments are closed.