Еротични и любовни разкази

Еротични фантазии

За едни хора светът на BDSM е извратени и перверзни отношения, пълни с болка и насилие. За други това са невероятно, красиви и дълбоки еротични емоции.

bdsmBDSM отношенията включват различни техники на еротично сензорно ограничение, доминация и дисциплина, садо мазохизъм, екстремни сексуални техники, атрактивен еротичен театър, foot fetish, и други известни и по- индивидуални фетиш фантазии. При БДСМ отношенията, не самия сексуален акт е важен, а игрите които го предшестват или заместват.

Секса с играчките намира място и в тези отношения. Но тук играчките са по-специфични, използват се по-екстремно и по необичайни начини.

Ролевите игри присъстват в БДСМ отношенията, но тук вече не са бутафорни, а възможно по-реалистични и детайлни от костюмите и реквизита , сцената и цялостната атмосфера до самото действие, понякога в степен на ритуал. Сюжета е по-сложен, персонажите и отношенията им задълбочени и сексуалното удоволствие идва от всичко това.

Сетивата имат нужда от по-големи дози от всичко, по-различни материи, аромати, вкусове, звуци….А може да има потребност от частично или пълно ограничаване на различни част от тялото, на едно или няколко сетива.

Завързване на очите, запушване на ушите, устата, носа. Обездвижване на ръцете, краката или цялото тяло. Тези доброволни ограничения са възбуждащи и доставящи нови усещания. Но ограниченията не стигат до тук. Лишаване от оргазъм, храна, вода, въздух до пълна загуба на избор и пълна неизвестност. Оставяйки се в ръцете на другия до крайна форма на отдаване на другия, сексуално робство. Доминиращия става господар на усещанията за кратко или по-дълго време.

Макар, че това отдаване е доброволно, често съзнанието и тялото се съпротивляват на едно или друго действие на доминиращия. С различни физически и психологически действия, той дисциплинира подчинения и го приучва на каквото е нужно до пълно подчинение. При този вид доброволни взаимоотношения може да се стигне до крайни степени на емоционално или физическо болезнено или мъчително страдание, от което и двамата партньори получават сексуалното си удоволствие, макар в противоположен вид.

Отстрани често бъркат садо-мазохизма при вида на тъмни дрехи, камшик и белезници, но всъщност не дрехите правят едно отношение садо-мазохистично. Партньорите могат да бъдат облечени в бели дрехи, и да не използват никакви атрибути и въпреки това да си причинят много и различен вид болка.

Comments are closed.