Еротични и любовни разкази

Еротични фантазии

еротика през ключалкатаРомантика обикновено се свързва с рози, ягоди, сметана и шампанско, изгреви и залези, звезди и луна, романтичен круиз, вана с розови листенца, романтично писмо, стих, серенада, танц…

Неизброими са романтичните неща, но те не са само платонична нежност.

Когато емоционалната романтика се натрупа до нужната доза у жената, у нея се поражда възбуда и тя е готова за романтични ласки. Бавни, постепенни от не ерогенните зони към свръх чувствителните деликатни допири и целувки и когато тя е напълно готова се преминава към чувствено проникване.

Източните сексуални практики, като Тантра, Дао и други са букет от духовни и физически изживявания между мъжа и жената , водещи до пълно сливане и хармония.

В романтичните любовни игри могат да се вплитат разнообразни елементи, като игра с храна, ласки с рози, еротичен масаж, ароматни вани, завързване на очите и ръцете с панделка, чувствен стриптийз, или бавно взаимно събличане. Всичко, което се случва между двама влюбени е романтика, от гальовните обръщения до закуската в леглото на другата сутрин. Романтичната е в дълбочината на усещанията за любов и привързаност между двама души, нежна страст, която им се иска да продължава вечно.

Comments are closed.