Еротични и любовни разкази

Еротични фантазии

Случка в часа по физическо

Разказ, история за една ученичка. Събитията се случват в спортния салон в часовете по физическо възпитание, както и след часовете. Диана е срамежливо момиче, което за да преодолее своята стеснителност, преживява необичайна тренировка.

Откъси от разказа:

„И ето сега тя седеше и чакаше за извънредния си час, и то след училище. Накрая врата се отвори и влезе г-н Георгиев…“

– Сега ще се научиш ,че няма нищо по-хубаво от спорта и хармоничното тяло и в това няма нищо срамно. Сега се съблечи! – каза отсечено той, и като видя, че ученичката го гледа с учудени очи..
– Моля Ви г-н Георгиев! Моля Ви не ме карайте, моля Ви не мога…

Звънецът притихна и Г-н Георгиев влезе в салона. Строените ученици в хор го поздравиха. Всички бяха облечени по неговите изисквания. Само едно момиче се различаваше по-това, че сърцето му биеше лудо и не смееше да вдигне очи, към мъжа, който знаеше всичките и тайни…в този момент чу гласа му:
-Равнис! Госпожице Иванова, вдигни глава! – и срещна погледа му, който сякаш казваше…”Остана една тайна, и ти копнееш да мия разкриеш!”

Но най-провокиращото ще узнаеш, ако прочетеш целия разказ.

 

Спорт, ученички, училище, разкази, истории, девствени

RB0001

*Това е само фантазия. Тя би могла да бъде на жена, която копнее да си спомни ученическите години, пречупени през погледа на опита, или на мъж, който фантазира за невинността на жената. Разказа в никакъв случай не провокира към насили е и отношения с непълнолетни. Разказа е подходящ сценарий за ролева игра на тема спорт, дисциплина, учител/ученичка.
3 лв. Купи