Еротични и любовни разкази

Еротични фантазии

Маската

Разказ за една вълнуваща, романтична история, започнала на св.Валентин. Мечтите се сбъдват. Приказните фантазии повеждат героинята към най-вълнуващите мигове в живота й. Пеперудите в корема, не и дават мира, докато не се отдаде на страстите си към един загадъчен непознат с маска.

Откъси от разказа:

Наближаваше св. Валентин и Ана започна да изпитва тъга. На всеки св. Валентин тя изпитваше болезнена, бездънна самота. Не можеше да намери човек, когото да допусне до сърцето си. Не искаше да бъде с някой, само и само за да не се чувства самотна.
Когато обаче попадна на обява за парти по случай празника се заинтригува. Идеята за маскен бал и се струваше вълнуваща. Представяше си как танцува със загадъчен мъж, който я кара да лети от щастие.

Най-накрая очакваната нощ дойде…

-Само една целувка Ана, нищо повече. Устните му докоснаха врата й пътуваха към устните й, а тя загуби всякаква ориентация. Когато я целуна вече не усещаше краката си. Той я завъртя, седна на леглото, привлече я към себе си и после я търкулна на леглото и легна върху нея. Тя искаше да протестира: „Нали щеше да е само една целувка“, но не можеше да говори. Той продължи да я целува, а приятната тежест от тялото му върху нея, я караше да потръпва. Беше се предала, искаше да стигне до където той я отведе. Но той каза:
-Ето, както ти обещах: Само една целувка. Сега ще поспим. Гушна я, оставяйки я безпомощна да се справи с бушуващите чувства.

Загадъчният мъж спазва обещанието си през тази нощ. Но така запалва в нея страст, за следващи нощи….

Спорт, ученички, училище, разкази, истории, девствени

RB0003