Еротични и любовни разкази

Еротични фантазии

Дзен еротика

Еротично-философски разказ за една жена, която търси нови предизвикателства далеч от суетата на града. Далеч от него тя намира отшелник, който отваря сетивата и за нови, различни усещания.

Откъси от разказа:

Когато дойде вечерта и време за лягане, отново поиска да легна до него. Отново лежахме един срещу друг, едва притиснати. Възбудата бързо ме завладя и полагах нечовешко усилие да не го показвам. Започна да движи ръцете си – да гали косата ми с едната и гърба с другата. Това беше успокоително и възбуждащо едновремешно. Целуна ме и душата ми сякаш се отдели от мен. Имах чувството, че съм центъра на пространството и времето. Не съществуваше нищо.

Желанието ми стана толкова силно, че се притиснах към него и се отърках. Май това, което усетих, беше неговата възбуда. Той ме повали по гръб, легна върху мен, не виждах добре изражението, но усещах, че е недоволен. Стана и се отдалечи, когато се върна носеше въже и ме завърза. Но това не беше всичко. ..

кама сутра, източни практики, въжета, вързване, фетиши, дзен

RA0001

* Това е само фантазия. Фантазията може да е на жена, която иска да си припомни ученическите години и първите трепети, или на мъж, който фантазира за невинността у жената. Четивото в никакъв случай не провокира към насилие и отношения с непълнолетни. Разказа е подходящ и за сценарий за ролева игра – учител/ученичка, спорт и дисциплина.
2 лв. Купи