Секс – отместване на фокуса

Безброй теми и книги са изписани за секса и удовлетворението от него.

Явно причината е че удовлетворението често не се достига.  Нещата са съвсем простички. Жените не искат да правят секс, а любов.  За да стигне жената до удовлетворението си, има нужда от вълнуващо отношение  от мъжа. Мъжът пък ще престане да се притеснява как се е представил. Необходимо е само да обича жената,  да и поднесе нужното и отношение, от романтика, сигурност, внимание, уважение и тя ще откликне като цвете.
Ако се отмести фокуса от секса за малко, след това той ще бъде невероятен и спонтанен.  След него жената ще търси сама близост, а мъжът ще е самоуверен в способностите си да я удовлетвори.
Другия вариант е да се промени понятието за секс. Тоест да не се приравнява в акта на проникване и триене, а като цялостните интимни отношения на мъжа и жената.
Все пак сексът е предимно в главите ни.  Ако там има разногласия, противоречия, страхове, комплекси, и т.н. , физическото няма как да ни донесе удовлетворение.
Любимия бърз секс на мъжете ще стане любим и за жената, ако  часове преди него тя е била ухажвана, по начин който я възбужда.

Не казвайте, че няма време – за хубавите неща се иска време и който иска ще намери.

Й. Богомилова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.