На скорост

Големия любовник не е който с усилие и трикове може да отложи края, а този който го прави с любов.
Нямаше нищо лошо в сексуалната революция. Табутата паднаха, думата секс стана обикновена част от нашите разговори. Проблема е че думата секс и всичкия смисъл който се вложи в нея изместиха любовта и това което с случва между мъжа и жената престана да бъде тайнство, тоест магия.
От меренето на “размера”, мъжете всъщност се комплексираха. В повод за ниско самочувствие се превърна и така нареченото бързо свършване. А то само по себе си не е проблем. Ако един мъж желае една жена, нормално е да е превъзбуден, и когато се стигне до съществената част, на самата жена не и трябва много време за да достигнат заедно финала.
За проблеми в тази област води прекаления или нередовния секс. Ако мъжа дълго се е въздържал, нормално е след това да му трябва малко. А ако са прекалили, да няма търпение да отдели време за довеждане на любимата си до нужното състояние на възбуда.
Съвсем погрешно е и разпространеното мнение, че на жената и трябват няколко часа постъпателни движения за да е задоволена. Дори с любовната игра, заниманията в леглото не са повече от час, при това за финалната част е до няколко минути, което съотвества на нужното време на мъжа да бъде в ерекция.
Малко са жените, които искат да се прониква в тях повече от десет минути. А и проникването може да е и с пръсти и други начини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.