Заедно в леглото

Защо ли са необходими безброй теми за женския оргазъм? Всяко списание и сайт го превръщат  в интригуваща тема и за мъжете и жените. Сто начина, 50 правила, 10 съвета….  вес разни трикове и номера. Няма лошо в тези съвети полезни са. Но щом жената не изпитва оргазъм, значи просто Тя и Той не са заедно в леглото.

Това, което кара жената да изпадне в екстаз е присъствието на мъжа. Ако тя или той не са напълно отдадени на случващото се всичко, което ще се случи ще е бледо копие на екстаз.
Често в леглото присъства трети. Невидим, но с по-осезаемо присъствие от Нея и Него, той кара нещата да се получават до някъде. Този третият е Фантазията. Каква е, няма никакво значение, но тя идва на помощ да запълни нещо истинско – любовта.  Само когато се обичат всичко е спонтанно и няма нужда от допълнителни средства за достигане до жадувания оргазъм. Той дори не е очакван – случва се, като естествен финал на сливането на двамата. Женския оргазъм е също толкова спонтанен, както и мъжкия, стига жената да се чувства обичана. А за обичащия мъж изобщо не стои като проблем да я потопи в наслада и екстаз. В битката на страстта и нежността му, нещата се получават от само себе си.
Триковете за достигане до женския оргазъм са хапчета, които лекуват симптомите, а не истинския проблем.
Трябва да се спре и да се помисли: Къде отиде любовта? Има ли шанс да се върне и как и да се направи всичко възможно да се върне. Ако не….наистина остава живото-поддържащите хапчета за страст.

Заветния женски оргазъм не е физиологична функция, за да може да се достига с физически средства. Той е вълшебната врата Сезам, който се отваря само с точния ключ – вълшебните думи, но за разлика от приказната врата, не може да се отвори от всеки изрекъл  “паролата”, но и как ги е казал, вибрацията с която те достигат до фините сензори – трепета любов. Г – точката е в душата на жената и ключът за нея е в чувствата на мъжа.

© Септемви 2010, Й. Богомилова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.