Жадуваното О

Има жени, които само са чували за оргазъм, но за тях той е от сферата на фантастиката. Едни от тях упорито и напрегнато продължават да очакват голямото събитие, други са се примирили, че това е мит или че те не са спсобни да го изпитат.

Женския оргазъм за разлика от мъжкия, не идва всеки път, защото се нуждае от много условия: Да е с любимия мъж, в спокойна и идеална обстановка, в период от месеца и деня в който се чувства добре и готова за чувствена наслада.

Това жадувано чудо няма и да дойде, ако се иска неистово и напрегнато се очаква, имено защото жената трябва да е отпусната до несвят в приятни усещания. И да е забравила за всичко, включително и че трябва да изпита оргазъм. Оргазмът е нещо извън контрол – ритмичната пулсация на женското тяло, съкращението на много групи мускули: на влагалището, матката, тазовото дъно, ануса, коремната преса.

Получава се прилив на кръв към кожата: Зачервяват се челото, бузите, областта на гърдите и се усеща горещина.

Тялото започва само да се движи енергично, за да се нагоди към дразнителя и да подържа желаното темпо и да се достигне кулуминацията.  Женската еакулация е придружена с обилен секрет.

Затова пък жените са надарени с разнообразие от оргазми. Поединично или в комбинация и с голяма дълготрайност и повторения компенсират, редовния мъжки оргазъм.

Клиторен оргазъм

Оргазъм  при механично въздействие върху клитора.

Вагинален оргазъм

Той се изпитва при вагинален секс. Размерът е от значение, като не означава че по-големият е по-добър.  Ако е твърде голям, може да предизвиква неприятни усещания и болка. Жената е способна да обхване  и по-малък пенис. Пенисът сам не представлява интерес за жената. Желан е, когато желае неговия собственик.

Маточен оргазъм

Настъпва, когато е налице силно съкращение на матката. Този оргазъм може да продължи по-дълго. Може да се причини като следствие от различна стимулация дори само от зърната на гърдите.

G-оргазъм

Това е оргазъм, който настъпва при въздействие на загадъчната  точка. Тя има способност да набъбва и увеличава площта си. При този оргазъм най-често настъпва женската еякулация, с отделяне на течност от влагалището.

Анален

Оргазъм при стимулиране на ануса.  Малко жени изпитват този вид оргазъм, защото малко жени харесват този вид стимулация. Ануса е ерогенна зона, както отвън, така и отвътре, освен това прави контакт чрез тънката си преграда с влагалището.

Въображаем

Този оргазъм си е съвсем истински. Просто се предизвиква от фантазии, сънщиа, мисли, телефонен разговор, шепот и други не физически действия. Като резултат жената получава съвсем реални контракции и често и еакулация.

Друг

Жената е чувствено същество, за този който умее да я опознае и да свири по сетивата й. Може да предизвика удоволствие у нея, по безброй начини, докосвайки я и стимулирайки я на неочаквани места. Комбинирайки различни похвати възможността на жената да изпитва разнообразни екстази са неограничени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.