Какво прави жената желана?

Замисляли ли сте се какво прави жената желана? С какво тя привлича погледите на противоположния пол към себе си. Прави ли нещо специално или просто то се получава? Дали жените привличат мъжете, или мъжете са привлечени от жените?
А замисляли ли сте се какво им е на момичетата? Особено на хубавите момичета, когато са в компания? Как ги свалят – и да не ги свалят, как ги заглеждат, оглеждат. Как се обличат – дрехи, маникюр, парфюми… .Дали целят това внимание или не… .
Или просто се обличат неглиже и пак се получава.
За един мъж е трудно да разбере женската нагласа, мисли, поведение. Трудно се разбират жените отстрани – какво и как мислят жените за това, какво правят, дали правят нещо за да се получи, или независимо как си изглежда жената има ли си чар – винаги противоположния пол ще я хареса
Мъжете също си имат мнение по темата. И в много случаи се оказва, че това мнение е далеч от истината. Отговор на този въпрос може да даде само и единствено Жената.
За това Ви предлагам да прочетете какво мислят Дамите за това.
Чат от жените помолиха да не се споменават имената им, за това те са променени:

Ани: Зависи от момичетата. Някои момичета точно това целят – да ги гледат. И им е приятно. Например – наскоро една позната от фейсбук добавяла много хора и почнала да трие защото уж получавала неприлични предложения. на мен също не ми е приятно много … Да, харесва ми да ми направят комплимент, но зависи как ми го направят и какво точно ще кажат. Зависи какъв е погледа на човека отсреща, защото буквално има хора, които по погледа им се разбира какво си мислят. Ами всяко момиче/жена иска да изглежда добре. Въпроса е дали го прави заради себе си или за да си заслужи овациите.Зависи и дали има комплекси, колкото и да е хубава … аз лично много не съм се харесвала, което не е хубаво, все съм чакала някой друг да ми го каже … но сега осъзнавам, че всеки човек е красив сам за себе си – въпроса е как другите хора възприемат красотата. За мен е красиво едно, за теб друго… .

Бистра: И най-чаровната жена ,ако не е добре нагласена и поддържана рискува да пропусне мъжкото внимание на 90%. Сега има едни малки момиченца – от ония които не внимават въобще какво им върви и какво не.
Ноктите им са като на индийска танцьорка, грима – да не говорим или провисналата коса над очите… Ами ти – би ли бройкал сериозно такава жена би ли тръгнал на свалка с нея ако не е за един път? И обратно – като видиш една добре поддържана жена, с грим – но повече загатнат, с добре поддържани ръце, ужаеща съвсем дискретно, особенно ако не е на традиционните ухания.
Мисля, че една жена винаги е щастлива да чувства погледи на мъж върху себе си, но…. стига да е попаднала на вкуса на мъжете които и тя харесва.
Би ми било невероятно приятно, например през деня излезнала съм, седнала съм да пийна кафенце или фрешче, навън или някъде, седне на масата мъж – с държание с поведение. Дори и да те заговори – приятно е. Но ако е не по вкуса ти – става ти криво. Зависи много от отношението на мъжа към теб – не е речено да е изтупан и паричките му да са в крокодилска кожа прибрани или обувките му да са италиански. Но виждаш – облечен спретнато човек, умен, дори и да подхване разговор – няма натрапване. Шега да – но с мярка. Става ти приятно.
Вечер когато си с мъж ,който афишира обвързаност – е, там е друго. Там всичко е подсилено – и грим и тоалет и бижу дори вечер се слагат и по-тежките мускусни парфюми. Там и с поглед бройкането е нормално и е приятно разбира се. Естествено най – тежкия грим остава за нощта, ако партньора го пожелае. Всъщност тогава и по принцип маслото е композиция-рядко се ползва директно само 1 вид аромат. Аз в момента когато съм сама ползвам от здравец и жасмин за масаж да вечер за през деня – малко бергамот. Иланг иланг в момента не ползвам той е силен афродизиак.
Всъщност мисля че у нас малко се знае за грима, а още по-малко за нощните. Дори и защото по принцип не се продават масово. Нощния грим е интимен грим- той най чедто е с вкус на плодове. При нощния грим се ползва на устните, гърдите, корема – най вече около пъпчето и интимните области.
Аз лесно влизам в контакт, ако е смислено това което ме заговорят.

Веселина: Ми мъжете развалят жените, правят ги глезени и жените стават после нахални, безцеремонни. Ясно като бял ден – не търси красива, опорочена и глезена. Другите мъже са и вдигнали летвата, и ти няма да е класираш. Тя няма да предпочете истинското, а облагите и стандарта.
Парите, властта и красотата развалят човека.

Галина: Ние мислим как изглеждаме (замени “ние” с “аз”, понеже е ясно, че за “ние” няма как да говоря) единствено в собствените си очи. Правим всичко това, за да удовлетворим собствените си желания, пък отношението на другия пол към това е допълнителен бонус. Примерно – говорехме си с една приятелка, че приятелите ни (моите бивши и неиният настоящ) не харесват гланцове за устни. Странно им е да ни целуват с гланцове. И все пак ние си купуваме. Даваме пари за тях, слагаме си ги. Тя вече не носи пред приятеля си, и все пак има просто защото ни харесва така. И как се обличам – никога не се обличам заради друг човек. Пък ако той ме хареса така – още по-добре.
Не съм приказвала с някой мъж за това – какво той прави как се облича или такива неща. Това са си ваши тайни – не искам да ги разкривам. В това се крие мистиката и очарованието. Тайните са полезни.
Всяко нещо е индивидуално. Не може да се обобщава “жените това, жените онова”. Затова и аз казах “аз” и “ние” (аз и приятелки).
Някои жени не могат да се гримират и наистина рядко познават разликата между дневен и вечерен грим. Но пък има други, които отлично знаят каква основа да позлват преди какъв фон дьо тен и после как да си очертаят скулите и всичко да изглежда толкова естествено, че мъжете обикновено не разбират, че тя има грим. И това е интересно, всъщност – една жена винаги може да излъже един мъж. Даже имаше статия в едно списание, наскоро четох с цитати от мъже за неща, свързани с жените, от които си нямат понятие. Примерно – едно момче си е мислело, че всички жени са естествено гладки, и много се изненадал като разбрал на какви неща се подлагаме. Правила съм си и експерименти с приятели – показвам им момиче и те ми казват с грим ли е или без. супер рядко познаваха – или си мислят, че така изглежда естествено (разбирай супер красива), а пък тя е с 15 различни продукта (не казвам, че е лошо) или смятат, че е с много грим, а тя е само с молив.
Хубаво е, че питаш, всъщност. Хубаво е повече да питат. не за всичко, разбира се… вече споменахме значението на тайните. но е хубаво да знаят истината за някои неща. Много хора ги е страх да питат или ги е срам. А по-добре да питат.
А колкото до красивите жени, свикнали на определен – какво ти е мнението за това? Аз мисля, че е напълно нормално и естествено – просто когато имаш един стандарт на живот е нормално да искаш до теб да е човек със същия стандарт. Иначе просто е все едно сте от различни вселени. Не мисля, че е вярно, че красивите и богати жени ги търсят само заради красотата или парите им. Зависи от този, който търси. ако един търси красота – ще намери красота ако търси пари – ще намери пари. Ако иска жена – ще намери идеалната, интересната, тайснтвената, красивата, умната… Каквото искаш да има жената до теб, това и търсиш в жените, това и намираш.

Дида: Като пофърка една жена и разбира че свобободната любов не е любов. Като цяло жените са незадоволени. Емоционално обаче и мъжете са незадоволени.
Свободната любов носи много болка за жената – или че не и харесва или пък ако и харесва, че е било необвързващо. Сигурно и мъжете страдат, но не си признават дори пред себе си.
Каква каша какво страдание. Какво ли би било жените да гонят мъжете за срещи?
Ти си с предубеждение, жените и те са с предубеждение. Как да се разчупи тази постановка? Жената си е жена, в природата и е да се фръцка. Така че ако търсиш жена, жена и намираш – със всички активи и пасиви.
Повечето женени мъже са женени не защото е жената на живота им, а защото им е все тая, все за някоя трябва да се оженят – и бам на първата съгласна. Общо взето брака прави от жената съпруга. И най добрата, умната и красивата да е, ще стане просто досадната съпруга.
Хората трябва да се опитат да видят зад маските, зад страха, зад предразсъдъците на жените.
И зад собствените си страхове и предразсъдъци. Иначе, остава омагьосания лабиринт – болката, зациклянето.
Те хората са го казали: как така като няма лоши момичета, от къде се вземат лошите жени?
Незнам дали брака е причината, днес хората не се и женят, просто живеят заедно. Да си съпруг и съпруга се искат отговорности, не е розова приказка. И ако предварително се осъзнават предстоящите отговорности, и очакванията за приказка безкрай са по малки. Шока от съвместния живот може да не е така трамвиращ.
Женените са злобни и когато съветват неженените.
Примера, традициите…
Жената не е имала тази свобода с която сега не знае какво да прави. И прави сечено и на нея и на мъжа. Аз съм си за старите традиции: Жената не може да взема решения, може да избира по женски. Само толкова.
Но някой жени вземат, настояват че могат. Не виждат когато грешат. Еми дадена им е свобода – ще си грешат пък…

Това са отговорите на жени…на обикновени жени, които срещаме всеки ден навсякъде – в парка, в някое кафе или в магазин. Оказва се, че нещата не са такива, каквито изглеждат. Много мъже не познават жените до себе си – не знаят как да общуват с тях, как да ги заговорят, не могат да си разтълкуват някое тяхно поведение…Или пък обратното – задълбават за неща, в които няма вложен никакъв смисъл, направени без подтекст от партньорката.
Можете да се включите към тази тема – да оставите своя коментар, или да се присъедините към форума и да споделите какво мислите, да дискутираме заедно. Така, по този начин, когато има диалог, дистанцията между мъжа и жената се скъсява, опознаваме партньора, ще има много по-малко неприятни ситуации.

Дискусията във форума по темата: Какво прави жената желана?

Борислав

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.