‘’Искаш го-казваш му” -‘’Той те иска- взема те” А ХИМИЯТА?

Дали флирта и съблазняването са остарели методи в модерните между личностни взаимоотношения от типа: ‘’Искаш го-казваш му” – ‘’Той те иска взема те”? А химията?
Като че ли флирта е заложен по природа на жените и те са водещи в тази игра, а мъжете са някак си нетърпеливи и първо сигнални. Понякога им отнема време докато налучкат правилният път към женските сърца. Но трябва да им се признаят усилията за подобряване на уменията за съблазняване и флирт.
А важат ли общо ефективни методи за флирт? Явно да.
Първото, което засичат и двата пола е привлекателният външен вид(което е много индивидуално), сексапила, походката. Следва езикът на тялото изразяващ усещането за привлекателност, излъчващ се сексапил не от разголеното(за жените), а от цялото поведение.А чрез езика на тялото си личи и какво мислиш, както дали си в лошо или добро настроение, така и малките ”мръсни’’ мисли, които придават блясък в очите, като това как си представяш, че би могла да продължи вечерта, започнала с този флирт или ако си жена, какво секси бельо, чорапи и дантела се крият под дрехите ти.
А контакта с очите….Най-силният  начин да осъществиш комуникация без думи и да оставиш трайно впечатление. Засичането на погледите и закачливата усмивка, каращи те да потръпваш. И след като сте преминали тези етапи на безсловесно общуване е ред на по-увереният да пристъпи и да започне разговор. Тогава  чувате гласа, който може да е съблазняващ и неустоим, без особено значение от разговора. Естествената усмивка е едно от най-важните неща, което ви прави привлекателни. В един момент долавяте и аромата на носещият се парфюм и опияняващото усещане от него. Понякога несъзнателно правим асоциации на ароматите  определяйки уханието като секс, любов, страст…..Е все пак нали това е и целта..

Предполагам, не бихте имали нищо против да пофлиртувате и бъдете съблазнени, и да не пропуснете това невероятно усещане и игра, преди продължението на вечерта….                                    автор: Десислава  Кънчева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.