Жартиерът

Едно от най-малките късчета плат, но и от най-еротичните аксесоари в романтичното облекло. Дами, ако досега не сте опитвали да сложите това мъничко бижу върху бедрото си, поради каквито и да е предразсъдаци, опитайте… Невероятно е че толкова мъничко нещо може да промени усещането, настроението, желанието, чувствителността. И това е само за вас, а за вашата половинка ще е още по-впечатляващо. Да се види, да се докосне, да се свали, е цял ритуал или игра или чувствено приключение.
Ако смятате, че не можете да си позволите да си купите, много лесно можете да си изработите сами.
Нужно е Около метър широка панделка, копринена лента или дантела, Широк ластик, маниста, пайети, копченца, перца, перлички, копринени розички или каквито и да е дребни декоративни материали.
Има два начина за набиране на дантелата. Единия е като се направи улей в който да се прокара ластика, другия е като директо се зашие върху лентата. Жартиерът може да е съвсем семпъл само дантелка с ластик и малка панделка отпред. Може да е много пластов, и богато украсен. Всичко зависи от вашата фантазия и вкус, останалото облекло и разбира се вкусът на партньора . Жартиерът може като да украсява чорапа така и да се носи самостоятелно на голото бедро.

Ерато

Един коментар за “Жартиерът

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.