Как да напишем любовно писмо

Любовното писмо е чудесен начин да изразите Вашите чувства към някого. Не е трудно да напишеш подобно писмо стига да се позамислите малко. Бъдете искрени, малко уникални, и със сигурност ще накарате любимия човек да се усмихне, а удоволствието да се разпростре в нейното/неговото сърце..

1. НЕ КОПИРАЙТЕ. Почти всеки копира някое красиво и романтично стихче на известен писател за да го сложи в писмото до любимия. Не бъдете плагиати и се опитайте да напишете писмото сами. Опитайте се да бъдете различни и оригинални. Дори и да не сте талантливи просто напишете няколко реда от сърце относно това което чувствате.

2. ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРАЗНА КАРТИЧКА. Вместо да добавите вашия стих в картичка, която вече има някакво послание върху нея се опитайте да използвате чиста картичка. Вземете картичка с романтична картинка върху нея и от вътрешната страна да напишете Вашият стих. Ако ви е страх, че можете да допуснете грешка при надписването на картичката може да напишете Вашето послание върху бяло листче и след това да го пъхнете в картичката. Ако желаете дори може да го залепите за да не изпадне. За предпочитане е да надпишете картичката собственоръчно вместо да се опитате да я надпишете използвайки компютър или пишеща машина.

3. ОСТАВЕТЕ ПОСЛАНИЕТО СИ НА ТАЙНО МЯСТО. Оставете любовното си послание някъде където любимия Ви човек може да я намери докато Вие не сте наоколо. Така ще оставите Вашата любов да се наслаждава на спокойствие. Бъдете сигурни, че изненадата ще е на ниво и ще бъде оценена.

4. НЕ ПРАЩАЙТЕ АНОНИМНИ ПИСМА. Въпреки, че изглежда понякога романтично в наши дни изпращането на любовно писмо анонимно може да предизвика не много приятни чувства.

5. ПРИБАВЕТЕ МАЛЪК ПОДАРЪК. Добавете нещо, което би могло да бъде пъхнато вътре в писмото или картичката. Може да пробвате с малко цветенце. Или пробвайте с някакъв малък медальон с формата на сърчице или с друга подходяща за случая форма.

Източник:

Един коментар за “Как да напишем любовно писмо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.