Начало » екстаз, лицата на страстта, трепети

Целувката – тест за съвместимост

Автор: Erato на 21 май, 2012 Няма коментари

целувка Целувката е много важна за влюбените – Целувката е тест за съвместимост… Тя е първото по-интимно докосване. Тя сама по себе си е знак за интимност, доверие и отдаване и чувствен акт, даряващ много удоволствие, дори понякога и екстаз.
Целувката е много верен тест за съвместимост. Ще има ли тръпка, възбуда, ще събуди ли страстно желание или нищо няма да почувства единия или двамата партньори.

Това вероятно е най-важната задача на тайна целувка.Първата целувка ще покаже, дали привличането между партньорите е страст или само топло приятелство.

Има остроумно описание, че  жената в момента на целувката,  като компютър изчислява температурата на тялото на един човек, взема проба на слюнката на рН, измерва пулса си и обстоен преглед, за неговата хормонална система, която получава данни от слюнката и си миризма. В крайна сметка, „компютърно – лабораторния“ анализ  дава на  жената отговор: този мъж е подходящ за баща на децата ми /или не е подходящ/

Целувката носи различни сексуални сигнали. Концентрацията на „феромони“  може да каже за състоянието на вашата сексуалност в този пикантен момент. Освен това, ако устните ви силно стегнати, показва нежелание да продължи играта. Ако те се отварят и, вашият партньор може да приеме поканата, защото това означава – да действа по-смело! Ако езикът на партньора, които се движат напред, показва  желанието си, особено ако тя е със същия интензитет. Начина, по който се целува показва предпочитанието  за бправене на любов.

В целувката партньорите виждат дали имат синхрон, дали наистина могат да си партнират, като се усещат, водят и следват. Целувката е като танц.

Й. Богомилова

Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.
Етикети:

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2012-2013 Любовни тайни, Всички права запазени.